Welkom bij  

Optima voetzorg (pedicure Veendam)

 

                          Optima Voetzorg, pedicure Veendam

 Welkom bij Pedicure praktijk Optima Voetzorg in Veendam. Mijn naam is Laura van Os. 

Mijn pedicure praktijk bevindt zich aan de Heemskerkstraat 13 in VeendamIk  ben gediplomeerd pedicure. Mijn opleiding heb ik aan de Noord Nederlandse Academie in  Groningen gevolgd. Ook ben ik lid van de branchevereniging Provoet. Naast pedicure ben ik ook secretaresse bij een zorginstelling.

 

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Daarom heb ik gekozen voor een kleinschalige praktijk aan huis. Dit maakt dat ik u en uw voeten de aandacht kan geven die ze verdienen. 


Als pedicure kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de verzorging van uw voeten. Ik kan bijvoorbeeld kleine klachten wegnemen om grote klachten te voorkomen. Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht als u nog geen klachten aan uw voeten heeft, maar uw voeten preventief goed wilt laten verzorgen en er verzorgd uit wilt laten zien. Ook is het mogelijk om uw voetbehandeling uit te breiden met een heerlijke wellness ervaring met voetscrub en een ontspannende voetmassage. 


Kwaliteit, hygiëne, professionaliteit en service staan hoog bij mij in het vaandel. Ik werk hygiënisch volgens de branchecode Voetzorg.  Indien nodig, verwijs ik u door naar een andere specialist, zoals bijvoorbeeld uw huisarts, medisch pedicure, podoloog of fysiotherapeut.


Pedicure praktijk Optima Voetzorg is gevestigd op de begane grond. U kunt gemakkelijk parkeren op eigen terrein. 

  

 

E-mailen
Bellen
Map
Info