Pedicure &    voetreflex massage

Professionele verzorging van je voeten

Als pedicure kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de verzorging van je voeten. Ik kan bijvoorbeeld kleine klachten wegnemen om grote klachten te voorkomen. Natuurlijk kun je bij mij ook terecht als je nog geen klachten aan de voeten hebt, maar je voeten preventief goed wilt laten verzorgen en er verzorgd uit wilt laten zien. Ook is het mogelijk om een voetbehandeling uit te breiden met een heerlijke ontspannende voet(reflex)massage. 


Meest voorkomende voetproblemen

Voeten zijn het fundament van je lichaam, daarom is een dagelijkse verzorging ervan belangrijk. Dit besef komt vaak pas zodra er voetongemakken ontstaan. De meest voorkomende voetproblemen zijn: likdoorns, wratten, ingroeiende of ingegroeide nagels, traumanagels door bijvoorbeeld sport of stoten, schimmelnagels en overtollig eelt.

Voordat ik met de behandeling start, zal ik zo goed mogelijk deze klachten lokaliseren en de klachten proberen weg te nemen. Om te voorkomen dat klachten terugkomen geef ik zelfverzorging adviezen mee, waar je thuis mee aan de slag kunt.


Schimmelnagels

Schimmelnagels (in vaktermen 'mycose nagel' genoemd) is een vervelende aandoening die bovendien hardnekkig is. De nagel is een verkleurde, verdikte en brokkelige nagel. 

Door de combinatie van HFL solution spray en Dadi oil te gebruiken is het wel mogelijk de schimmel aan te pakken en de nagels te laten herstellen. Garantie is niet mogelijk, maar wel het proberen waard.

De Dadi'Oil herstelt de nagelplaat en zorgt ervoor dat de spray snel en diep binnen kan  dringen in de nagelplaat om de mycose (schimmel ) aan te pakken.

Toepassing:
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen

3. Breng de Dadi'Oil aan op de nagel
4. Spray uw nagel in met de HFL Solution Spray

5. Doe dit 2 maal daags

6. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Spray. 


Het resultaat is afhankelijk van uw inzet mbt het navolgen van bovenstaande punten. Ik begeleid en stimuleer u hierbij om de handelingen op een juiste manier toe te passen. E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram