Pedicure &    voetreflex massage

Volledige ontspanning met voet(reflex)massage


‘Hmm, wat is dit lekker, even mijn ogen dicht en ik ben ver weg van alle dagelijkse beslommeringen’.  Ik hoorde het een klant eens zeggen toen ik als afsluiting van een pedicure-behandeling een korte voetmassage gaf.  

Inmiddels ben ik naast pedicure ook voet(reflex)masseur en zie ik de effecten van een goede voetmassage: 100% ontspanning. Voetmassage is een echte oppepper voor je voeten en het werkt zelfs door op het hele lichaam. Massage van de voetreflexpunten zorgt namelijk voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lijf.


Comfortabel in de stoel

Ik vind het belangrijk dat jij je comfortabel voelt. Ik laat je in een half liggende relaxstand in de stoel zitten met een zacht kussen in de nek. Met een deken dek ik je toe zodat je lekker warm blijft. Warme hot stones houden je ene voet warm, terwijl ik je andere voet de ontspannende massage geef.  Daarbij maak ik gebruik van zachte olie. Na de massage laat ik je even rustig bijkomen.


Massage-arrangementen

Voor ontspanning en nieuwe energie heb ik verschillende voetmassage-arrangementen, met en zonder een pedicure-behandeling. Wat jou het beste past...


Voor pedicurebehandeling gecombineerd met voetreflexmassage 

Klik hier


 koffie/thee)                                           € 65,0Alleen voet(reflex)massage:  

45 minuten                    46,50 

inclusief voetenbad 

Ontspannende voetreflexmassage   

 

60 minuten                     €61,50 

(incl. koffie/thee)

Voetscrub met warme doeken  

Voetbad met dode zeezout

Ontspannende voetreflexmassage   

 

Cadeaubon

Met de Optima Cadeaubon kun je iemand verrassen met een persoonlijk en uniek cadeau! Inwisselbaar voor alle massage-arrangementen. 

Ik pak de cadeaubon mooi in.


Informeer naar de mogelijkheden via 0630539412 of klik op de whatsapp knop.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram